computerdokter

 

 

 

 

 

 

 

Altijd lastig, de problemen op het digitale gebied. Je computer, of het programma waar je mee werkt, laat het ineens afweten. En altijd als het heel slecht uitkomt. Je voelt je dan behoorlijk machteloos. Vaak is dan niet iemand direct bereikbaar die je kan helpen .. En wat doe je dan? Je kunt in zo’n situatie natuurlijk naar de winkel gaan, waar je de computer / laptop gekocht hebt. Moet je dan ook zeker doen als het apparaat nog in de garantie valt. Is dat echter niet zo, dan kun je alsnog vragen voor reparatie. Dikke kans, dat ze je niet direct kunnen helpen. In dat geval moet je ‘m achterlaten en nog maar afwachten wat de kosten zullen zijn.


Sneller is de oplossing van de Student aan huis. In de Volkskrant van 10 oktober staat een heel stukje over deze organisatie geschreven. Voor velen een welkome hulpvariant. Maar let wel op wat de kosten zullen zijn: voorrijden 9,00 euro en de hulp is 7,50 per kwartier ( = 30 euro per uur!!)
De bewoners van Oss en omgeving kunnen zich gelukkig prijzen. Bij DigiBuurt kunt u vrijwel altijd direct terecht. En véél goedkoper!! Pak uw spullen op en kom naar ons toe en we proberen het mankement te verhelpen. Kosten slechts 5 euro voor een uur.
Ook aan huis kunnen we komen helpen. Dat gebeurt dan zo spoedig mogelijk. Even bellen en een afspraak is snel gemaakt: men kan u vertellen wanneer een vrijwilliger bij u kan komen. Kosten 5 euro per uur, geen voorrijkosten, maar slechts 19 ct per km als reisvergoeding… Een schijntje dus, zeker als je dat met anderen vergelijkt!!

U kunt zonder afspraak bij DigiBuurt binnenkomen. Bij DigiBuurt staan we klaar om u te helpen of te adviseren als het probleem niet direct is op te lossen. Ook bent u welkom voor privélessen (kosten slechts 5 euro per uur). DigiBuurt, treft u aan de achterzijde van centrum ‘de Binnenstad’ aan het Barbaraplein (naast Groene Engel). Of kijk op www.digibuurt.nl voor o.a.. onze openingstijden.