toetsenbord

Met de computer naar de dokter?
De huisarts ziet ze al aankomen. “Dokter, mijn computer heeft erg veel last van...” 
Het feit echter bestaat wel, men merkt aan de computer dat er iets gaande is. Een virus? ls de harde schijf overbelast of zelfs vol?

Gaat men dan via internet een anti-virus programma [voor niets) te downloaden? Of koopt men een officieel programma om
dit soort hobbels te ovenrwinnen? Gebruikers kunnen ook naar een computerzaak gaan en hun computer daar ter reparatie aanbieden. Wat de kosten dan zullen zijn laat zich raden.
De DigiBuurt is de hele week open. Van maandagmiddag tot en met vrijdagmorgen kunnen mensen met computerklachten binnenlopen met laptop of computer, met tablet of telefoon. Onze inloopvrijwilligers staan u te woord stellen een oplossing voor..
De kosten kunnen erg meevallen; DigiBuurt is een non-profit organisatie. Dat wil zeggen dat de computerclub zich ten doel stelt om mensen te helpen op het digitale vlak en dat tegen zo weinig mogelijk kosten. Alle medewerkers zijn vrijwilligers, niemand krijgt een salaris. Dok aan huis kan DigiBuurt komen helpen. Dat gebeurt dan zo spoedig mogelijk. Even bellen en een afspraak is dan snel gemaakt.
Men kan zonder afspraak bij DigiBuurt binnenkomen. In de DigiBuurt staan ze klaar om hen te helpen ofte adviseren als het probleem niet direct is op te lossen. Ook is men welkom voor privélessen (kosten 5 euro per uur).
DigiBuurt, bevindt zich aan de achterzijde van centrum 'de Binnenstad' aan het Barbaraplein, naast Groene Engel. Meer informatie, zoals openingstijden, staat op deze website.